VAN / SARAY - ÖRENBURÇ ANAOKULU

ÖRENBURÇ ANAOKULU

ÖRENBURÇ MAH. ÖRENBURÇ KÜME EVLERİ ÖRENBURC ANA OKULU BLOK NO 77/5 SARAY / VAN
Vizyon
Okul öncesi eğitimde; beklentilerin daima üstünde kalitesi ile örnek gösterilen güven ve huzurun odağı, lider bir kurum olmak. Milli manevi değerlerini benimsemiş ve kültürüne sahip çıkan, bilimsel düşünen, proje üreten ve öğreten, kendine güvenen, kendini ve çevresini olduğu gibi kabul eden gelişimi açık yenilikçi, çağdaş bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.
Misyon
Yenilikçi çalışkan değerlerine sahip çıkan, kendine ve çevresine saygılı, sevmeyi bilen, doğaya ve çevreye duyarlı, özgüveni yüksek, soru sorabilen, problem çözebilen, araştıran, kendi haklarını bilen ve sorgulayabilen,ön yargılı olmayan, empati kurabilen, yeri geldiğinde teşekkür edip, özür dileyebilen,değerlerimize hakim ve kendini ifade edebilen, ne istediğini bilen, tüketen değil, üreten, iç dünyası zengin bireyler yetiştirmek ve okul öncesi eğitimde topluma örnek bir kurum olarak geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız adına"örenburç Anaokulu" kaliteli hizmet vermektedir.
Servislerle sağlanmaktadır.
Öğretmenler servis kiralamaktadır.
Yerleşim Yeri
İl merkezine uzaklığı 105 km´dir.İlçe merkezine uzuklığı 25 km´dir.
Diğer Hususlar
Okulumuz köy merkezinde yer almaktadır.Öğrenciler genelde yürüyerek okula gelmektedir. Öğretmenlerimiz ya özap sarayda ya da okulumuzla aynı bahçede olan lojmanlarda ikametkah etmektedir.Özalp ve Sarayda ikametkah edenler köyümüzde olan imamhatip okulunun öğretmen servisiyle gidiş geliş yapmaktadır.Okumuzda 3 öğretmen 65 öğrenci 1 hizmetli bulunmaktadır.